Panowie!
Przeczytałem całą Waszą korespondencję na temat komputera w MK III i dzięki Wam też go sobie zainstalowałem. Manetkę kupiłem w ASO i jakieś 2 tyg temu wybrałem się okazyjnie do DG, wcześniej umówiłem sie telefonicznie. Sprawę załatwili mi od ręki w ciągu 15min za 70pln. Jakie wrażenia? Ogólnie to jestem zadowolony, ale komputer poniżej przeciętnej jak na takie auto. Wogóle uważam, że Ford pod względem wyposażenia, a właściwie jego jakości jest w tyle. W porównaniu np. z VW czy Renault... praktyczie nie ma czego porównywać. Mam nadzieję, że w MK IV Ford wspiął sie już na najwyższy poziom.
PS. Chwilowego spalania oczywiście nie mam, ale da się bez tego żyć. Średnie spalanie trochę zaniża, tak ok. 0,2l/100km, ale nie spotkałem auta w którym komputer wykazywał idealnie tę wartość. I jeszcze jedna informacja - po wgraniu nowego softu nie włącza mi się kontrolka kontroli trakcji, ale ESP działa. Nawet mi to na rękę, bo kiedy wyłączałem ESP, to ta świecąca kontrolka na desce trochę mnie drażniła, a może po prostu przepaliła się ta kontorlka - nie wiem. Jescze raz dzięki za ten wątek. Przeglądm inne tematy i nie muszę pytać o wiele innych spraw
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.