Cytat:
|
Napisał Slawko
moze być też, uszkodzony(miećinną charakterystyke czujnik ECT w zakresie niskich temperatur
|
Powiedz mi który to czujnik bo jeden już wymieniłem taki z prostokątną wtyczką znajdujący się obok termostatu niby ten czujnik ma dawać sygnał do komputera bo obok niego jest jeszcze jeden z wtyczką okrągłą który nie wiem do czego służy :fcp9a ostatnio moje podejrzenie padło na czujnik temp.zasysanego powietrza że mogę mieć zepsuty tylko nie wiem jak go sprawdzić i czym się to objawia :fcp9
Slawko, jakbyś był tak dobry i przeszperał swoje archiwum ,bądź podał mi jakiś link do tego ponieważ potrzebuję jak najwięcej danych o moim silniku czyli jakie ma czujniki do czego służą itp.bo nie mogę tego nigdzie znaleźć :fcp11 bardzo będę wdzięczny :fcp1
Cytat:
|
Pytałem jeszcze ile sekund spadaja te obroty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jeśli do 5s, to tak moze być. Zapewne ten czas się różni w zalezności, czy silnik jest zimny, czy ciepły
|
Szczerze powiem że nie zwracałem uwagi czy są jakieś różnice aż jutro sprawdzę.
[ Dodano: 24-11-2007, 18:30 ]
Cytat:
|
Napisał Slawko
moze gdzieś dostawać "lewe" powietrze
|
Trochę w to wątpię aleeeeeeee może :fcp9
Cytat:
|
Napisał Slawko
moze być kłopot z utrzymaniem cisnienia na listwie wtryskowej
|