View Single Post
Stary 24-11-2007, 19:10   #1
Krzysieq
ford::beginner

Model: MONDEO MKIII
Silnik: TDCi 130 KM
Rocznik: 2004
Domyślnie Posypał mi się soft w denso

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów

Jestem stałym czytelnikiem forum, niestety nie udzielam się za dużo bo w temacie Fordów jestem zielony jak pietruszka,jestem szczęśliwym jak do tej pory posiadaczem Forda Mondeo z 2003 r, ale do rzeczy:
Mam duży problem :fcp11 , w okolicznościach o których aż wstyd mówić (nieudolna próba update softu przez niekompetentne osoby)po wyświetleniu białego ekranu informującego o niewłaściwej płycie nie mogę ponownie uruchomić ani radia,ani navi, ani CD. Mam po prostu czarny ekran, na szczęście przyciski sterujące nawiewami i klimą działają bez zarzutu. Nie wyświetla tylko parametrów na wyświetlaczu. Kurcze wiem że jestem sam sobie winny,bo dałem (po namowach) swój samochód w takie ręce, jednak chęć sprawdzenia mapy polski w navi wzięła górę ,chodziło o spr. i ew. wgranie nowego softu do Denso. Mam oryginalne mapy europy od Lexusa na 2007/2008 i chciałem sprawdzić czy będą działać.
W związku z moją totalną nieudolnością mam prośbę:
czy ktoś mógłby mi pomóc, co mam zrobić aby znowu wszystko działało. Czy ktoś z forumowiczów mieszka w okolicach trójmiasta i mógłby mi osobiście pomóc?Mieszkam w Gdyni więc mogę podjechać. Czy w serwisie ogarną temat? Czeka mnie w tygodniu długa trasa i bez radia może być ciężko.

Dziękuje bardzo za wszelką udzieloną pomoc
Pozdrawiam
Krzysiek
Krzysieq

Ostatnio edytowane przez SRS ; 09-07-2023 o 16:58
Krzysieq jest offline   Odpowiedź z Cytatem