View Single Post
Stary 26-11-2007, 10:57   #4
thomas_p7
ford::amateur

Domyślnie Uwaga na warsztat na Drewnowskiej 77

Uwazajcie na warsztat na Drewnowskiej 77 (na przeciwko Manufaktury) w Łodzi. Panowie nieżle kroją na kasę. Naprawiałem tam zawieszenie w Focusie (m.in.tuleje,cukierki,sforznie). Najpierw oględziny, gdzie wycenili co jest do wymiany. Kwota była do zaakceptowania, więc OK - zostawiłem im auto do naprawy. Jakież było moje zdziwienie, kiedy zadzwonili po skończonej naprawie z uwagą że nie moga ustawić zbieżności, więc muszę gdzieś sam to zrobić, aha...i do zapłaty jest dwa razy wiecej niz sie umawialiśmy. Ich tłumaczenie, że musieli powymieniać więcej niż zakładali, bo "nie dało sie jeżdzić", i "żebym nie musiał przyjeżdżać za miesiąc ponownie" było jak z czasów PRL-u. Sa telefony, i informuje sie klienta, a nie stawia przed faktem dokonanym.Przyjeżdzam po odbiór auta, a tu następna niespodzianka! Kwota do zapłaty wzrosła jeszcze o 200 zł, bo...zapomnieli czegoś tam doliczyć. I kolejne cwaniackie tłumaczenia. Wyjechałem od nich z rozregulowaną zbieznością porzadnie skasowany finansowo i pelen watpliwosci co do jakosci naprawy. Mineły dwa miesiące, pojechałem na obowiązkowy przeglad, i diagnosta mi oznajmia, że mam luzy na tulejach, bo były żle założone, oraz sforzeń wachacza do wymiany, czyli to co było robione na Drewnowskiej. Pozdrawiam i przestrzegam przed tym warsztatem.
thomas_p7 jest offline   Odpowiedź z Cytatem