Szukam Focusa ale już cholera mnie bierze
witam
mam prośbę, a mianowicie od miesiąca chcę kupic focusa w dieslu i jest problem bo nie wiem
czy mam szukać w kraju, czy gdzieś za granicą, na co przede wszystkim zwracać uwagę .
wiem że jest dużo na otomoto, allegro itp ale te auta są bynajmniej podejrzane (np 2001 rok i 95 tys km) i raczej boję się tych pseudo okazji. z kolei za granicą też podobno bywa różnie, niemcy - drodzy, holendrzy, belgowie też podobno cofają liczniki (wiadomo że nie wszyscy).
I tak siedzę i szukam na stronach polskich, niemieckich, holenderskich i belgijskich aż mnie już cholera bierze.
Zastanawiam się nawet czy nie jechać z handlarzami za granicę ale jestem raczej zielony w focusach i pewnie mnie zrobią jak dziecko.
Może ktoś sprzedaje z waszych znajomych, lub ktoś zaufany jeździ za granicę. Szukam jakiegoś konkretnego, sprawdzonego i solidnego rozwiązania.
Na autko mam przeznaczone ok 20 tyś (+-2 tys)więc najbliżej pewnie tddi z 2000-01 roku.
Za granicą można kupić wersję po liftingu w tych pieniądzach.
Deprecha mnie już bierze bo bez auta i z małym dzieckiem to idzie się za....... a z kolei kupić w ciemno i sobie w brodę pluć to nie problem.
dzięki pozdrawiam
ps. może jakieś ciekawe linki itp ?
|