View Single Post
Stary 29-11-2007, 19:58   #13
Slawko

Domyślnie

Cytat:
Napisał velKosio
o tym, co jak wyglada wedlug mnie, decyduje ja, nie ty. z taka gadka to prosze do swoich dzieci, moderatorze. im mozesz wciskac w usta slowa, ktorych nie wypowiedzialy oraz mysli i wnioski, ktorych nie mialy.
nic nikomu nie wciskam.

prosze czytac tu http://forum.fordclubpolska.org/viewtopic.php?t=41256

dla scisłości cytuje

Cytat:
Napisał velKosio
a temat jest zalozony dla przyjaciela z konkurencyjnego forum, na ktorym gburow i arogantow myslacych, iz poniewaz sa dluzsi stazem na danej stronie, to musza byc madrzejsi i bardziej doswiadczeni, jest znacznie mniej.

wstyd mi za was, bo prowadzimy te same auta, a zachowujecie sie jak mentalna ciemnota bez wyobrazni, jak zascianek intelektualny, zero wyrozumialosci czy poczucia humoru. co to jest, salonik VIPowski zamknietej kliki, ze nie mozna zalozyc indywidualnego, niezaleznego tematu, gdy ma sie problem i poszukuje naglej pomocy? nie oszukujcie sie, nie jestescie swietnie wykonczonym salonem, do ktorego okazjonalny gosc wnosi kupe blota. popatrzcie w lustro i poczytajcie swoje wypowiedzi -................
zal i wstyd mi za was oraz smutno mi, ze dziele z takimi ludzmi-kierowcami polskie i inne drogi.
I prosze nikogo tu nie obrazać i wypierac sie swoich własnych słów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał velKosio
a zatem posadzasz mnie o klamstwo? pieknie.
nie posadzam cie o kłamstwo, tylko brak wiedzy twojej i ASO.

a od moich dzieci to sie odczep Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem