przepustnice mozesz sprawdzic tylko pod katem luzów i szczeliny pomiedzy płytka przepustnicy a gardziela. Tylko to moze sie "popsuć"
Cytat:
|
Napisał Lukaszzz
Np czy mozna zdjac dolot z niej i sprawdzic jak zachowuje sie ta blaszka :fcp9 Czy nic sie nie stanie :fcp9 moze jest jakis inny sposob :fcp9 pozdrawiam
|
mozesz tak zrobić, nic sie nie stanie, nie ma innego sposobu.
Cytat:
|
Napisał Lukaszzz
Mam problem z obrotami sprawdzilem juz prawie wszystko ( wszystkie czujniki sporo wymienilem na nowe) i nadal mam problem ze spadajacymi obrotami aczasami one rosna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
to nie przepustnica
Cytat:
|
Napisał Lukaszzz
Podpowiedziano mi ze to moze byc przepustnica bo dwie osoby mialy taki sam problem i ona wlasnie byla winna
|
na pewno nie w escorcie, pozatym odkrecając i wymieniając czyli przykrecając nowa przepustnice, to uszczelniasz ja i juz w innej pozycji przykrecasz TPS'a.
To nie była wina przepustnicy.
Cytat:
|
Napisał Lukaszzz
Silniczek krokowy czyszczony wiele razy i napewno jest dobry.
|
jestes pewny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo na oko nie widac, czy on jest sprawny.
Cytat:
|
Napisał Lukaszzz
Potencjometr byl sprawdzany i wyszlo ze jest dobry. Bylem u mechanikow i mowia ze wszystko jest dobre
|
sprawdz sam(opisy na forum) ja nie wierze mechanikom. Juz pare rzeczy kupiłem bo mi powiedzieli ze cos jest popsute i do wymiany a przy wymianie okazywało sie, ze te rzeczy mam w lepszym stanie niz kupione dobre na szrocie.