Cytat:
|
sprawdz sam(opisy na forum) ja nie wierze mechanikom. Juz pare rzeczy kupiłem bo mi powiedzieli ze cos jest popsute i do wymiany a przy wymianie okazywało sie, ze te rzeczy mam w lepszym stanie niz kupione dobre na szrocie.
|
Potencjomert sam sprawdzalem (tak jak na forum) i jest dobry
Cytat:
|
przepustnice mozesz sprawdzic tylko pod katem luzów i szczeliny pomiedzy płytka przepustnicy a gardziela. Tylko to moze sie "popsuć"
|
Ale jak zdejme dolot to czy moge bez niego wlonczyc silnik :fcp9
Cytat:
|
a ja był powiedział, że silnik łapie "lewe" powietrze skoro twierszisz ze zawór wolnych obrotów masz OK
|
Tylko gdzie moze jeszcze lapac to lewe powietrze i jak to sprawdzic :fcp9 syczenia nie slychac. Sprawdzilem wszystkie rurki od podcisnienia i wszystkie sa dobre. Sprawdzilem czujnik temp cieczy chlodzacej - dobry , sonda lambda nowa dobra chodz na kompie wychodzilo ze to ona jest winna ale sprawdzalem miernikiem na wtyczce i przy kompie i wartosci sa w normie , odma nowa , czujnik predkosci - dobry. Zastanawialem sie czy to mozebyc elektryka :fcp9 albo komp jest zepsuty :fcp9 Juz niewiem co mam robic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam