Cytat:
|
Napisał Grumete
ciekawe dlaczego takie teksty piszą posiadacze benzynówek z LPG ?
|
ciekawe dlaczego ludzie nie potrafia czytać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mysle, że najpierw trzeba nauczyć sie czytać(to chyba jednak umiesz) nastepnie nauczyc sie czytać i rozumieć co sie przeczytało(tego jednak chyba nie potrafisz) i dopiero zabierac głos.
Cytat:
|
Napisał Grumete
ja płacę 80 zeta , a ty 160 bo jeszcze za instalke
|
owszem, ale te 80 zł/rok ma sie nijak do wtrysków za kilka tysiecy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Napisał Grumete
bagażnik przy małych dzieciach potrzebny jest zawsze,
|
owszem, mam dwóch synów i nie narzekam. Wchodzi wszystko i jeszcze luz jest(wyprawa nad morze w 4 osoby na dwa tygodnie. Weszło wszystko(chyba pół chałupy, bo wczesniej nie było tyle bambetli
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) i spokojnie wszedłby jeszcze wózek, ale na szczescie już nie potrzebny)
A teraz policzmy koszty paliwa.
Spalił mi niecałe 9l/100km po 2zł/litr. Przejechałem 1000km czyli 90l LPG po 2zł(srednio, bo ja płaciłem po 1.90) czyli 180zł. Diesel w tym czasie spali powiedzmy 5.5l/100 czyli 55 litrów *4zł bo tyle wtedy kosztował ON czyli 220zł I gdzie tu jest taniej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.