wymienilem nowe, bo kupilem galaktyke i zaczelo brzeczec, miala 160 tys, wygladalo na lozysko wysprzeglika, przed rozebraniem kupilem komplet, bo jak wymieniac to wszystko po rozebraniu okazalo sie ze wszystko jest nowe, doslownie nowe, jedno co bylo nie tak, to zapchaly sie rowki w okladzinie, ale to ja zrobilem gdy wyciagalem mondeo na wstecznym,pod wielka gore i troche przypalilem, ale wracajac,
poniewaz kupilem i nie mialem mozliwosci zwrotu a wciaz myslalem, ze lozysko wysprzeglika, wiec wymienilem wszystko na nowe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) nawet tej samej firmy SASH (czy jak sie pisze) po zlozeniu okazalo sie, ze nie zmienilo sie kompletnie nic poza olejem w skrzyni (ta wymiana tez nie udana bo zly olej ) jak brzeczalo tak brzeczy, no i teraz mam w garazu sprzeglo z przebiegiem 15 tys (sprawdzilem w papierach serwisowych po fakcie) rowki wydrapalem przed wlozeniem nowego, na oko bylo ze 2 setki roznicy w grubosci tarczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a na docisku jeszcze slady po nozu tokarskim
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dobrze ze nie kupilem kola zamachowego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tez nowe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no, i efektem tej wymiany jest moj opis
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Napisał Slawko
ale ja jeszcze napisałem
Cytat:
ze w escorcie mam mechaniczne sterowanie, a we fiescie było hydrauliczne.
|
nie do cytowalem sory
ale chodzilo mi generalnie o Twoj opis, ze w eskorcie przy lince mozna zrobic "wszystko" badz bardzo wiele, a ja po wymianie nie mialem takiego zachowania jak Ty i
przeszcz, stad tez napisalem... ale teraz mysle, ze to moze chodzic np o te slady po nozu, moze komplikuje powierzchnie, no i tez zalezy pewnie od tego jaka tarcza, moze jakis zamiennik o wiekszej grubosci... plus "slabo" obrobiony docisk i razem moze skutkowac takim zachowaniem
[ Dodano: 12-12-2007, 22:19 ]
no a te rowki byly tylko troszeczke zapchane, tak z centymetr od wewnetrznej krawedzi