View Single Post
Stary 18-12-2007, 20:38   #34
Morpho
ford::average

Model: FORD MONDEO
Silnik: 2.0 TDDI 140km
Rocznik: 2001
Domyślnie

sprzegło daje rade, czy wzrosło spalanie hm pojecia nie mam bo jak kupiłem to odrazu zamontowalem - trche glupio nie? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pali mi srednio 7-7,5l minimum to jaesi 5,5, ale raczej 6, a po miescie to tak z 8,5-9. ale mam problemy z tym grzaniem, wiec moze jak wyminie to tez sie cos pozmienia. pozatym jeszcze pare problemow jest - kopci na zimnym, im zimniej na polu to ma problem z zaplonem nie ime co to Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co jeszcze a - jak na niskich biegach pusze pedal gazu przy np 2500-3000 obrotow to tak nieprzyjemnie wstrzasnie buda, nie wiem tez co to Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a pozatym chyba cool Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[ Dodano: 18-12-2007, 20:38 ]
oczywiscie te wady nie maja nic wspolnego z chipem - tak sie wyplakac musialem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Morpho jest offline   Odpowiedź z Cytatem