Cytat:
|
Napisał overloaded26
Chyba nie wiesz co piszesz po to sie wywala kata aby auto odmulić badz tez jak jej zapchany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Koledzy, w tym temacie jestem zielony jak trawa wiec sie uprzejmie pytam...
odczuwam (moze tylko dtakie złudzenie) brak solidnego kopa porównując 2-gie mondeo z tym samym silnikiem, a ze od wczoraj na nogach, całą noc za kółkiem i do tej pory również nie dodałem tego faktu...
sorry.
usunięcie i wstawienie strumienicy nie zmieni dzwięku ?
Cytat:
|
Napisał kristopher
No to sobie chyba użyję.....
Odkąd przestałem palić papierosy nie cierpię stać w korkach. Nie dlatego, że tracę czas (choć to też), ale dlatego że przy włączonym nawiewie - a zimą trudno zrezygnować z tego - człowiek w samochodzie dusi się od spalin poprzedników, którzy powyjmowali katalizatory! I to w jakim celu?
|
ano kolego, jesli chcesz sie wyzywać idz do obory i poprzerzucaj to co CI zalega tudzież sianko w szopie.
jesli nie działa Ci obieg wewnętrzny to myslę ze znajdziesz odpowiedz na tym forum.
co do zasmradzania to wiekszą szkodę wywołują wyziewy fabryk, tudzież samochody z LPG, wiem co to znaczy czuć smród cebuli ale wiesz, uzywam wynalazku zwanego obiegiem wewnętrznym...
NA nerwy za kierownicą i w codziennym zyciu polecam Meliskę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rąbanek nie słucham ale dziekuję za propozycję.
Cytat:
|
Napisał kristopher
Myślę, że najbardziej logiczne będzie odtworzenie oryginalnego układu wydechowego. Fakt, będzie się to wiązało z wydatkami, ale unikniesz ryzyka zatrzymania dowodu rejestracyjnego po kontroli czystości spalin. A podobno są już w Polsce przenośne urządzenia. Zdaje się że dalej na zachód to już chleb powszedni.
Pozdrawiam
|
nigdy nie byłem zwolennikiem zatruwania srodowiska, a peta wyrzucam do pobliskiego kosza,
wyrazę sie jasniej, by uniknąć dalszych nerwów tak moich jak i kolegów.
Podoba mi sie brzmienie Subaru Imprezy a z tego co przypuszczam przy dokonaniu zmian w wydechu mogę osiągnąć podobne brzmienie swojej V-ki
Przeglądy robię na Stacjach PKS-u wiec Spełniam wszelkie wymogi czystosci spalin
Pozdrawiam i prosze o wskazówki