View Single Post
Stary 07-01-2008, 22:31   #134
danielp
ford::advanced

Model: Sharan MK2
Silnik: 1,9 TDI AUY
Rocznik: 2001
Domyślnie

Świeca wymieniona, faktycznie stara się przepaliła. Wykasowałem błedy i wszystko działa.
Muszę pochwalić sprzedawcę, od którego kupiłem dogrzewacz, dał mi rok gwarancji. Po miesiącu szlag trafił świecę. Na początku chciałem wymienic na inną używaną którą miałem ze starego pieca, później zdecydowałem, że kupię nową by mieć pewność, że dłużej podziała. Nie chciałem odsyłać pieca z reklamacją bo za dużo zachodu z wykręcaniem usrojstwa. Zadzwoniłem jednak i Mateusz697174487 zgodził się wyslać mi na słowo sprawną świecę bez potrzeby odsyłania całego dogrzewacza. Dzisiaj przyszła nowiutka oryginalna świeca, oczywiście gratis. Polecam tego sprzedawcę, uczciwy, konkretny i solidny. Wiadomo dobrą firmę rozpoznaje się po sposobie rozpatrywania reklamacji, sprzedać potrafi każdy.
Tak czy inaczej, nie mam zaufania do tego dogrzewacza, śledząc fora można wywnioskować, że to jedna z najbardziej awaryjnych części naszych (i nie tylko) aut. Jak znowu nawali to wyrwę chwasta w ****ziet... znając siebie pewnie znowu bym naprawiał ale ręce na to usrojstwo opadają...
danielp jest offline   Odpowiedź z Cytatem