View Single Post
Stary 09-01-2008, 17:07   #11
nubus
ford::average

Model: Transit
Silnik: 2.0 tddi
Rocznik: 2002
Domyślnie

witam!jestem własnie po chipie w firmie "geco cars" w poznaniu.w seri 110,2 koni i 268momentu.w czasie hamowania silnika zauważyłem dymek z rury,na poczatku myslalem ze moj c-max nie puszcza dymka atu jednakGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.całkiem inaczej jest jak sie jedzie za autem a jak stoi na jasno białej haliGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.po chipie ten dymek był mocniejszy ok 10%....po chipie ma 131koni i 320momentuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.bylem pod czas całego zabiegu.w drodze powrotniej troche potestowałem!na 1,2 zrywa koła,3 bieg tez jest bardzo mocno w łuku trzeba uważac!na 4 biegu od 90km/najmocniej ciągnie!5 bieg tak od 100km/h mocno idzie do przodu!według mnie jest bez porównaia!!!!w serii nie bylo czym depnoć aby wyprzedzic tak od 120km/h a tu gazu do dechy i idzie bez oporu!do 160km/h idzie równo i całyczas tak samo ciągnie!nawet jak jechałem 160km i wcisnołem do oporu to jeszcze mozna by było cos wyprzedzac bez obawGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.co w seri jest nie możliweGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.dzisiaj troche pojeździłem to w momencie wciśnięcia gazu do deychy na 3 biegu 1400 obr wystrzela jak pocisk koło 2000obr ale delikatny dymek zostawi!pozdrawiam
nubus jest offline   Odpowiedź z Cytatem