Cytat:
|
Napisał Schem
Cytat:
|
Napisał TiM
W czym to przeszkadza że pojazd poprzedzający na skrzyżowaniu ma zapalone światła stopu?
|
No w tym, że razi po oczach... Jak ma jeszcze diody albo cały spoiler jako 3 stop, to średnio to przyjemne jest...
|
No dokladnie. Szczeglnie po zmroku potrafi to mocno draznic.
Cytat:
|
Napisał Schem
Ale bardziej od halogenów i świateł stopu denerwują mnie opieszali kierowcy. Korek w mieście, zielone światło i ja stoję np. 7
I co? I nie dam rady przejechać na jednej zmianie... Bo każdy czeka, aż gość przed nim odjedzie na kilkanaście metrów i dopiero rusza (oczywiście spuszcza ręczny, wciska sprzęgło i wbija jedynkę)
|
Niestety "norma"... Jakby to tak trudno bylo, zeby wszyscy ruszyli, gdy pojawi sie zielone... Najwyrazniej dla wiekszosci kierowcow to jest trudne:/
Cytat:
|
Napisał Schem
I jeszcze jedno - na trasie włączanie kierunkowskazu PO wyhamowaniu... Dostaję białej gorączki...
|
Niestety, kolejna "norma". Zawsze takiemu trabie, ale chyba zwykle otrabiony nawet nie wie o co mam pretensje...:/

Ulubione auto: Subaru SVX:]