Re: NAPRAW W AUTO NOBILE!!!! TRAGEDIA!!!!
Raz i tylko raz jak pojechałem do Bemo Motors w Szczecinie to nie wspomniam wyjazdu miło. Podjechałem pod serwis, zaparkowałem na jednym z 3-ch miejsc oznaczonych ,,dla klinetów ASO Ford". Wszedłem do środka i czekałem aż poprosi mnie ktoś z obsługi. Nagle wpadł jakis ,,ułom" i zaczał sie czepiać kto zaparkował auto na parkingu dla klinetów (A warto doddać że akurat nie jechałem fordem tylko oplem ojca). Wstałem powiedziałem grzecznie, że to moje auto i jestem klientem dlatego zaparkowałem w tym właśnie miejscu. Żebyscie widzieli mine tego pracownika. Ale od tego momentu każdy z obsługi patrzył na mnie jak na złodzieja. Powiedzialem sobie, że to moj pierwszy i ostatni raz w tym salonie.
(konkretnie to chciałem sie umuwić na przegląd auta (Ford Mondeo 98r) , aby objerzaly je osoby które znają sie na tych autach)
Pewnie sie domyślacie ze nie dałem im objerzeć mojego samochodu, znalazłem inny solidny warsztat w Szczecnie który mi w tym pomgół. Przy okazji wyminiłem to co mialem wymienić o połowe taniej i w dodatku poczęstowano mnie dobrą kawą!
PS: Do Bemo Motors w Szczecnie niema co dzwonić, tam sie nie idzie sie dodzwonić (ale to juz taka moja mała uwaga :fcp5 )
|