View Single Post
Stary 14-01-2008, 23:02   #3
franczesko
FCP member

Imię: Krzysiek
Model: KUGA Mk3 ; VW Golf Mk8.5; Focus Mk3 RS
Silnik: 2.5 PHEV ; 2.0 TDI 150ps; 2.3 EB 350ps
Rocznik: 2022 ; 2025 ; 2017
Domyślnie Re: <<<<<Bmw E60 vs Mercedes W211>>>>>

Cytat:
Napisał jagrall
ja miałem okazję trochę pojeździć E320 cdi. powiem tak. potworna maszyna, chyba 500 Nm. na mokrym zapomnij o wyłączaniu kontroli trakcji. bmw nie jeździłem, ale jakbym miał wybór, wybrałbym beemkę. bardziej mi się podoba, a parametry mają raczej podobne. co do konkretnego egzemplarza który wrzuciłeś, w mercu te dywaniki... pasują do matiza a nie do takie fury :-)
to sa tylko przykładowe autaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na szybko wrzucaneGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozatym cena jaka dysponuje to 70 - 80 tys

Co w takim razie polecacie?? BMW czy Merc? Bezyna czy Diesel??
franczesko jest offline   Odpowiedź z Cytatem