Cytat:
|
Napisał Ravic
Cytat:
|
Napisał subratri
Cytat:
|
ale ciekawi mnie sormułowanie "nie ma wad jak na auto w tej cenie". Cena nie jest mała, jest normalna-przynajmniej tak sądzę
|
pasat faktycznie wychodzi nawet taniej, subaru legancy jakies 180 000
toyota najdrozsza Avensis 137 800 wiec mondeo wychodzi raczej na drogie niz tanie auto, ale mondeo jest dostepne juz od 78 000 natomiast wszsytko inna od 100 000 najubozsze wersje
ale wszedlem w konfigurator BMW i wybralem wersje 5 i idpowiednik wersji mondeo ghia x za 160 000 okolo
beemka w podobnej opcji kosztuje 326 869
podejrzewam, ze chodzilo o klase cenowa a nie o sama cene
merca i jaguara juz mi sie nie chce sprawdzac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Wszystko ok, ale z subaru legacy to kolega przesadził Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wersja z silnikiem 2.0 168KM i wszystkim co daje fabryka (m in. panoramiczny dach, 17" alu felgi, dwustrefowa klima, skóra, 8pp, no i napęd 4x4) kosztuje 110tyś (wiem bo długo myślałem zanim kupiłem mondka).
180 tyś to kosztuje legacy ale outback (wersja uterenowiona) no i z silnikiem 3.0 245KM ale ta wersja to potwór - 6,5 sek do setki i w każdy teren tym wjedziesz. W zasadzie wóz nie porównywalny z żadną wersją mondeo.
|
przyspieszenie to 8,5 s do 100 km/h a nie 6,5 s tak wiec pod tym wzgledem to nie az taki potwor, blizej mu raczej do mondeo 2.0 tdci po chipie ale nie ma co ukrywac ze fajne auto