Marcin-Prezes napisał: "jak to sie mówi zobaczyłem i pokochałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A TY MP5 jaki kolor zamówiłeś i z jakim silnikiem?"
No cóż. Ja też zostałem milutko porażony "Tango", mimo, iż myślałem o "Tonicu", ale jeden sprytny dealer namówił mnie na przyjazd do niego ( ok. 80 km ), by zobaczyć Tango "na żywo". No i się stało :fcp15 . A wcześniej też myślałem, że - eh, czerwony , dobry dla Kobitek i Kolesi, powiedzmy, z problemami. No ale przecież kupuję to auto dla siebie i skoro coś mi się spodobało, to znaczy, że jest to dla mnie, bo, jak to mówią "życie musi kręcić!". :fcp26
Więc, poszło: sedan Tango 2.0 TDCI na 17 alu + biksenony i chromy Titxa. :fcp12
Ps. Też myślę, że przez pewien czas nie będzie za dużo Mondków w tej barwie, choć do Krakowa wpadam kilka razy w roku. :fcp18
Paffcio: dzięki za racjonalne i szczegółowe rady. Oczywiście, że decydując się na sedana ( co do którego uważam, że ma najładniejszą linię ), nie myślałem o przewożeniu "kubatur". Powoli zaczynam myśleć o tym, by nie mieć na kolanach spodni śladów własnego bagażnika. Tylko co to za "pajęczynkę" masz w kufrze? siatkę firmową Forda, czy coś własnego pomysłu?
Pozdrawiam