Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 22-01-2008, 23:35   #90
TiM
ford::professional

Model: Mondeo
Silnik: 1.8 TDCi 125/144KM 340/403Nm :) chip by heko
Rocznik: 12.2007
Domyślnie Re: Nowe MOndeo kombi IV- lista ewentualnych usterek

A ja stanę w obronie kolegi Gerconsa. Po pierwsze, weźcie pod uwagę że gość kupił auto na samym początku, co może nie było najszczęśliwszym pomysłem. Po drugie, taka "zrzęda" się przydaje, bo każdy na początku ulega emocjom i opisuje dany przedmiot w samych superlatywach, nie dostrzega wad itd... Więc lamenty gercons'a, jakkolwiek byłyby przejaskrawione, spełniają ważną funkcję na tym forum.
Dajmy na to; wchodzi sobie potencjalny nabywca MKIV na to forum i czyta opinie świerzych użytkowników, jaki to on nie jest cudowny. I mysli, kurczę, albo powariowali, albo auto idealne. Nie oszukujmy się idealne nie jest a wyliczenie potencjalnych wad jest pozyteczne. Dopuki kolega gercons jest w mniejszości, mamy prawo się cieszyć.
To nawet marketingowo nie wygląda tak źle; bo jak wszyscy zadowoleni to znaczy że coś jest nie tak :fcp2
A po trzecie; gość wypisał nam wszystko co mu do głowy przyszło (lub rzeczywiście przydazyło - czego nie życzę), jeśli nawet nikomu z nas większość z tych rzeczy się nie przydarzy to przy konieczności wymiany wtrysków, każdy będzie mógł się pocieszyć "I tak mam lepiej niż gercons" :fcp23
Pozdo!