Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 22-01-2008, 23:53   #94
PAFFCIO
ford::professional

Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2019
Domyślnie Re: Nowe MOndeo kombi IV- lista ewentualnych usterek

Cytat:
Napisał kubus_puchaty
Marcin-Prezes , myślę ... powiem więcej.. jestem pewien, że się nie zawiedziesz. :fcp2
w rzeczy samej...autko jest zajebiaszcze i chromole audiki, wageny dla ludu czy inne beemy :547:

:fcp26

za nasze wspaniałe samochodziki : :fcp29

Cytat:
Napisał TiM
A ja stanę w obronie kolegi Gerconsa.
Wiesz, z jednej strony masz rację, z drugiej...no kurczę komu "urywają" się same zamki, klapki etc...ilu z Was wie gdzie jest komputer samochodu? skoro coś mu tam odpadło to może tam grzebał? Abstra***ąc jednak od tego, gdyby jego krytyka dotyczyła wad produkcyjnych, jakichś rzeczywistych usterek związanych z badziewną technologią, to pewnie bym wysłuchał ich ze stoickim spokojem i sprawdzał czy u mnie tak się nie dzieje... ale, bądźmy szczerzy z wymienionych "wad", w mojej opinii oczywiście, większość stanowią rzeczy, które "odpadają" jak się z nimi dość brutalnie obchodzi...a samochód to nie traktor przecie, gdzie wszystko jest na stałe.
Poza tym, tak jak napisał kubus_puchaty...teraz wszyscy mają uśmiech na twarzy i są zafascynowani...to źle?? przecież samochody to właśnie to...co powoduje, że się do nich uśmiechamy...a ja mam wrażenie, ze kolega kupił pierwszy (i wszyscy wiedzą, że najbardziej ryzykowny) wypust auta i coś mu się spieprzyło...a nikt inny takich problemów nie ma.
A kolega gerconos defetyzm rozsiewa i tyle. Powtarzam, gdyby mu koło odpadło albo tak jak w nowych Passkach czy Lagunach na autostradzie komp przeszedł w tryb awaryjny i skasował do minimum osiągi silnika (co faktycznie przydarzyło się mi i mojemu znajomemu ) to bym rozumiał ale to!?!?!? To popierduły jakieś są...btw DLACZEGO do tej pory nie załatwił tego w serwisie??
Pozdrawiam