Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 24-01-2008, 21:00   #141
subratri
Zablokowany

Model: Galaxy Ghia
Silnik: 2,8
Rocznik: '97
Domyślnie Re: Nowe MOndeo kombi IV- lista ewentualnych usterek

Cytat:
Czy Ty jesteś czegoś/kogoś fanem? Należysz do jakiejś grupy/zespołu/wspólnoty ludzi z którymi się identyfikujesz?
Czy jeżeli tak, to również masturbujesz się wyobrażeniem tego czegoś pod powiekami?
te pytania?
na pierwsze- jestem fanem roweru i nart, i szybkiej jazdy wszystkim (pod warunkiem, ze to ja kontroluje pojazd : ) ) zajebiscie lubie wszelkie gadzety, nawet jesli bezuzyteczne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

na drugie: nie
ale rowniez nie rozpetuje dyskusji na wyciagu z kims kto ma taka sama kurtke Volki, albo takie same rosigniole...
choc pewnie chetnie bym pogadal, z kims kto rowniez jezdzi telemarkiem, i z nim pojezdzil, ale to nie fascynacja rzecza, to fascynacja moliwosciami jakie rzeczy daja, i umiejetnoscia ich wykorzystania

nie swiadomie pominolem te pytania.
oznalem za retoryczne (czemu??? )
ok
zwrocilem uwage, na to jak ta dyskusja wyglada z mojego punktu widzenia.

NIKOGO NIE CHCIALEM OBRA??C!!!
i wylapuje ironie (mysle ze skutecznie) ale panowie nie jezdzicie lamborgini diablo (ktorych jest kilka na swiecie) tylko masowym autem ktorego juz jest pewnie tysiace Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
to jest poprostu smieszne i tyle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale bawcie sie dobrze
subratri jest offline   Odpowiedź z Cytatem