Cytat:
|
Napisał subratri
ale bawcie sie dobrze
|
no to znaleźliśmy wspólne pole i super.
subratri, nie rozumiem po prostu co Ci tak nie pasuje? co Cię tak obrusza? Poza tym pytałem o Twoje "fanowanie" w kontekście przynależności do jakiejś grupy ludzi i z tego co piszesz nie należysz do żadnej...to smutne bo ludzie są stworzeniami stadnymi :fcp4
a jeżeli jednak należysz to czy nie ma w niej (w tej grupie) jakichś zwyczajów, gestów, które wyróżniają tę grupę?
to podstawowe elementy zachowań społecznych i więzi między ludzkich, dlatego tak mnie zdumiał Twój post, Twoja obsceniczna argumentacja i negacja, to tyle.
Skoro mówimy o masowości to czy tysiące fanów serialu StarTrek pozdrawiający się na ulicy specyficznym gestem dłoni , to też jest dla Ciebie śmieszne? Bo dla mnie, nie. To, że mogę na drugim końcu Polski znaleźć człowieka, który tylko dlatego, że też ma Mondziaka pogada ze mną o pierdołach na parkingu przy drodze jest fajne. To przecież w taki sposób zawierają się znajomości, przyjaźnie, nieprawdaż?
Takich przykładów mogę podać tysiące...
wyluzuj więc i nie odbieraj ludziom frajdy tylko dlatego, że wg Ciebie trochę przesadzamy :fcp2
Czy to coś złego?? -> pytanie retoryczne :fcp13