Cytat:
|
Napisał PAFFCIO
zawsze się zastanawiam dlaczego w Polsce nie można zrobić Dobrego programu motoryzacyjnego. Od wielu lat oglądam różniste nasze produkcje i zawsze to samo, albo jakieś nadęcie albo totalna amatorszczyzna. Automaniak Martyny jest jeszcze jeszcze, może dlatego, że kobitka wie i lubi to o czym mówi. Wiesławski mnie bawi swoim sposobem mówienia (bo jak tak nietelewizyjny typ trafił przed kamerę? - nie wiem). Koleżka "łysy" nie jest zły ale przyjęta formuła jego programu zupełnie się nie sprawdza, ten młody z kolei, który prowadzi zakup kontrolowany i 300, imho stara się zbytnio być cooooool ;-) co momentami wygląda żałośnie.
Mimo, że jestem generalnie za a nie przeciw to fakt, że w naszej TV nie mogę obejrzeć dobrego programu motoryzacyjnego, nawet na dedykowanym kanale nieco mnie wnerwia :fcp5
Uwielbiam TopGear z Clarksonem i resztą, FifthGear też bywa znośny (niemieckie produkcje - Mundial na przykład już mi tak nie pasują) i po tym przydługim wstępie.
Czy Clarkson brał już na tapetę Mondziaka? Ktoś coś o tym wie?
I drugie pytanie, czy wiecie może gdzie nabyć/ściągnąć/obejrzeć aktualne odcinki TopGear?
Pozdrawiam.
|
... Martyna mnie wkurza, Wiesławski stara się na siłę dopasować, tak go odbieram,"łysy" -traktuję z przymróżeniem oka gościa, tak jakby chciał naśladować TopGear , rzeczywiście TopGear :fcp26 - opowiedzą i można się pośmiać i nawet ciekawie jest ( landrover vs challenger
http://www.youtube.com/watch?v=g-RzQEq9a4k :fcp26 :fcp26 ,czy ściagjący apache jakiś samochód sportowy), i rzeczywiście te powtórki już nudne są ,co do gościa z test 300 , widziałem migawki, i pokazał się tam mondeo chyba z laguną ,więc czekam i wypatruję.