mam podobne odczucia jak TiM co do wysiłków naszych drogowców...
zwłaszcza, że sam zajmuję się tym by w zachodniopomorskim droga S-3 była jak trzeba...no może nie do końca bo betonu i asfaltu nie kładę...ale przynajmniej w miarę równo będzie :547:
PS. napisałem kiedyś, że może by tak zrobić jakąś akcję mailingową i zasypać forda w Polsce naszymi spostrzeżeniami co do "usterek" typu woda z klapy, woda na szybie, wiry z wodą na bocznych szybach a teraz doszły by pewnie jeszcze sprawy z wyposażeniem u chinoli...i tak od kilku dni w różnych godzinach próbuję się do nich dodzwonić by dostać maila...nie udaje mi się :fcp5 telefon 0-22 608 67 00 wew.1 (BOK) i 5 (marketing) milczy jak zaklęty a automatyczna sekretarka w kółko mnie przełącza na .... siebie :551:
no ale jak zobaczyłem, że
FORD POLSKA Sp. z o.o. ma 50 tys peelenów kapitału (czyli mniej niż połowę wartości autka które posiadam) to jakoś tak i smiszno i straszno :553:
może uderzyć do centrali na Europę??
PS2 -
z ostatniej chwili udało się. Dostałem namiar: Pani Grażyna Meszka
gmeszka@ford.com
no to trzeba by coś napisać...postaram się zebrać część uwag z naszych wypowiedzi na forum i gdzieś to podepnę z prośbą o wasze uwagi, uzupełnienia...zobaczymy co z tego będzie i czy będzie cokolwiek :fcp1