Cytat:
|
Napisał kolopeter
potrzeba jeszcze rozmowy , a po co to wszystko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.????
mam teraz 136 konikow, zrywa mi przyczepnosc na 3ce. jak probuje wyprzedzac , to ciagnie mnie na zderzenie na auto wyprzedzane... pali ile pali... coraz rzadziej korzystam z tej mocy , bo nie ma gdzie. a jak cisne po miescie , to wygladam jak dres w bmw, a auto wyje jak star i 5 gwiazdek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
moge zapodac HIV-a na 170 km i co dalej????
jak jeszcze bedzie 100 wiecej i waga 500 kg mniej , to moze wystartuje na 1/4 mili.
a po miescie .... churaaaa wyprzedzilem kolesia w moment i stoje na nastepnych swiatlach , a on ......nagle pojawia sie z zawrotna predkoscia zolwia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mialem wczesniej 72 km asterke na gazie. brakowalo mi w niej jakies 40 km , ale i tak teraz tesknie za jej oszczednoscia............ 420 kilosow za 70 zyli, a teraz ............prawie 2 paki za 600 kilosow. 96 rocznik, a jak fajnie wybierala nasze pl drogi
|
nie moge cie zrozumiec skoro nie zalezy ci na mocy auta tylko jego oszczednosci to po jaka cholere kupiles 2.0 tdci ?
druga sprawa im auto mocniejsze tym bezpieczniejsze, zeby "cisnac" po miescie nie musi wyc widocznie masz jeszcze przyzwyczajenia z auta "benzynowego"
na twoje pytanie po co to wszytko ? musze odpowiedziec by jazda byla przyjemniejsza, tak jak ty sie dziwisz czemu ktos chce miec mocniejsze auto ja sie dziwie czemu ktos chce miec mozliwie najslabsze za to najtansze w uzytkowaniu
pozdrowienia
ford_driver