Witam ponownie tym razem moja prosba dotyczy ssania ,przeczytalem juz mozliwe tematy ale moje pytanie brzmi czy jest mozliwe jakos sprawdzenie mechanizmu naciagu linki a dokladnie czy powinien tam plynac jakis prad bo sprawdzalem juz wszystkie polaczenia przy pompie i nic , kontrolka nie pokazyje przeplywu pradu chyba ze to dziala na innej zasadzie ? pytam poniewaz mam dwie luzne pompy , w ktorych moze to jest dobre a nie chce zakladac do auta zeby spawdzic ,przydala by sie jakas porada
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jak nie bedzie dzialac to juz wiem ze mozna zalozyc linke i to pytanie kieruje do ziemek56 ktory zreszta juz raz mi pomogl i za to sliczne dzieki ! a dokladnie od czego ta linke zalozyc i jak mniej wiecej ja zamontowac (moze jakas fotka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ,no i wiem ze dzieki temu wreszcie nie bede musial sie bac ze rano nie odpale ,bo po przytrzymaniu palcem linki odala za pierwszym razem nawet na mrozie ,no i nie trzeba psikac samostartem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko szkoda ze nie zawsze ma kto wtedy przekrecic kluczyk
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam i dzieki za jaka kolwiek pomoc .