Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 03-02-2008, 11:45   #238
iraas
ford::average

Model: Mondeo MKIV
Silnik: 1.8TDCI 125 KM
Rocznik: 2007
Domyślnie Re: Nowe MOndeo kombi IV- lista ewentualnych usterek

Cytat:
Napisał Marcin-Prezes
witam Cie irras. To już zadowolony z usunięcia a raczej zdiagnozowania sprawy ze zderzakiem? ja mam do odbioru swoj w pierwszym tyg marcaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak tylko go odbiorę to zgodnie z umowa telefoniczna zaraz wyślę Ci zdjęcia i podzielę sie uwagami odnośnie cacuszkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam
Marcin
Witam Marcin. Oczywiście że jestem zadowolony, bo to niby drobiazg (jak na zdjęciach), ale za miesiąc lub dwa może zejść cały lakier ze zderzaka, ale do tego czasu to będzie zrobiony zderzaczek. Dodatkowo wczoraj wziąłem gąbkę wiaderko ciepłej wody i umyłem autko dokładnie centymetr po centymetrze zeby obejrzeć cały lakier czy nie ma innych "baboli". Poza tym nie mam tyle czasu co Gercons, żeby nie jechać do serwisu jak coś autku doskwiera. Poza tym szlag by mnie trafił jak wim że coś "nie bangla" w autku. Jak jest problem to rozwiązuje go przy pierwszej okazji, a do salonu mam 900 m. Więc furkę mogę odstawić po południu i spacerkiem wrócić do domciu :fcp4.
Poza tym nie wierzę w bajki Gerconsa, że mu odpadła w nowym aucie podsufitka itp. i w serwisie go olali. Pewnie jeździł do pana Ździsia z zakładu kowalskiego :fcp23 .
Wszystkim obecnym i przyszłym posiadaczom MKIV, życzę takiego podejścia serwisu jakiego ja doświadczyłem. Oczywiście po powrocie z urlopu i odbiorze autka z serwisu po reklamacji gwarancyjnej przekażę Kolegom relację jak się sprawa zakończyłe (zderzak+chlapacze :fcp2 )