View Single Post
Stary 12-02-2008, 14:54   #26
Emmm
ford::expert

Model: mondeo mk II kombi
Silnik: 1.8 td endura de
Rocznik: 1997 grudzień
Domyślnie Re: Co sadzicie o magnetyzerach??

Masz rację Kristopher, że w pytaniu było sformułowanie "co sądzicie" jednak ja sądzę, iż intencją autora pytania było poznanie opinii i osądów na podstawie praktycznego doświadczenia lub choćby obserwacji skutków działania urządzenia w aucie kolegi a nie wyrażanie opinii na zasadzie: ja to się tak w ogóle na tym nie znam ale według mnie to z pewnością jest tak!
Co do nauki fizyki to jeśli ktoś rzeczywiście się jej UCZYŁ i w dodatku na poziomie molekularnym to faktycznie wypowiedzi jego będą cenne i idę o zakład, że na plus dla magnetyzerów.
Jeśli chodzi o dobre samopoczucie właściciela samochodu to też wydaje mi się, że zapewnić sobie takowe za kilkadziesiąt złotych to wspaniała inwestycja :fcp1
Żywa woda? No cóż, ponoć działa ale w tym temacie poprosiłbym o wypowiedzi tych którzy doświadczyli (ja nie próbowałem) natomiast co do piramidy to polemizowałbym z Tobą i to mocno. Działanie piramid sprawdza się zarówno w praktyce jak i popiera się teoriami naukowymi. Chyba jednak coś o tym wiesz, skoro napisałeś o 1/3 wysokości... Tylko od góry czy od dołu :fcp3
Pozdrawiam i życzę trochę więcej wiary w naukę, ludzi i ich DOŚWIADCZENIE :fcp29