Cytat:
|
Napisał Buli2
heh czyli zbyt wielu kompanow magnetyzerow nie ma wiec nic z tego nie ma co kombinowac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ktos napisal cos ze jak chce miec dobre spalanie itd to mam zmieniac filtry garazowan auto itd hehe nie wiedzialem z egarazowanie zmniejsza spalanie i poprawia osiagi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale dla wiadomosci dbam nie bywale o auto wszytsko na czas itd i nie lubie takich ''zlotych'' rad co mam robic z autem...
|
Ja to pisalem - przeciez to oczywiste
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Garazujac auto odpada Ci problem grzania auta rano [co przy naszych zimach ma znaczenie] i zawsze to troche mniej paliwa spalonego - na 100% lepszy efekt niz przy uzyciu magnetyzera. I auto szybciej dochodzi do optymalnej temperatury - zwlaszcza przy klekocie to duzo lepsze efekty jak allegro-tuning.
Co do osiagow - garazowanie ich nie poprawia - ale auto garazowane zwykle jest w lepszym stanie niz takie, ktore ma przyjemnosc stac na wietrze i mrozie.
Zreszta co sie bede w dawal w dyskusje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak juz mowilem - o auto trzeba dbac. To wymaga czasu i kasy. A nie jakies cudo za kilkanascie zlotych. Jak pas sauna soluszjon z Mango Telezakupy - odchudza nawet zawodnika sumo w tydzien
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)))