Cytat:
|
Napisał Imadlo
Cytat:
|
I tutaj się kłania znajomość swojej roboty przez "fachowców" w ASO. Jeśli w chińskiej wersji wytrzymuje to dlaczego w naszej nie może ? Mamy różne moduły ? Wątpię, żeby aż tyle się w Fordzie napracowali i zaprojektowali różne moduły. Moduły, jak większość urządzeń elektrycznych i elektronicznych, przyjmuję się, że może wystąpić trochę większe obciążenie od zakładanego. Jutro jadę na kawę do dilera ,to dowiem się czegoś więcej.
|
Witam Panów .. Czytałem wasz ostatni wątek odnośnie kierunków w lusterkach i sam zadzwoniłem do dilera ,wprawdzie oczekuje dopiero na odbiór samochodu i proszę diler powiedział cytuje NO PROBLEMO jak pan chce to będą ? Powiedział również że wystarczy wyjąć zaślepkę i włożyć wkład i po problemie :fcp26
|
hmm jaka ta twoja to będzie wersja, może u ciebie instalacja już jest przygotowana i rzeczywiście wystarczy wyjąć coś i włożyć cuś, i po problemie, u mnie chyba niema takiej mozliwości i pewnie by musieli duuuużo rzeczy zmieniać,pewnie poczekam na koniec gwarancjii i sam to zrobię podpinając się pod kabelki do starych migaczy nie bawiąc się w wiązki .
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.