Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 13-02-2008, 21:55   #309
iraas
ford::average

Model: Mondeo MKIV
Silnik: 1.8TDCI 125 KM
Rocznik: 2007
Domyślnie Re: Nowe MOndeo kombi IV- lista ewentualnych usterek

Właśnie wróciłem z serwisu, w sprawie reklamacji schodzącego lakieru z wewnętrznej strony zderzaka :fcp11 .
Jestem pod dużym wrażeniem obsługi i podejścia ludzi w serwisie. Jak tylko się pojawiłem od razu wzbudziłem zainteresowanie - no jak to MK IV i lakier się łuszczy? Po 5 minutach już byliśmy na hali i autko obfotografowano, opisano i zadzwonili do Ford Polska. Po 20 minutach wszystko było załatwione tzn. Ford uznał zgłoszenie reklamacyjne i jestem umówiony na 5 lutego na wymianę zderzaka i montaż chlapaczy :fcp23 .
Taka obsługa to mi pasi. W końcu wydając tyle kasy to się wymaga. :fcp26
Zastanawiam się czy Gercons u nich był, pewnie nie, ba jak by od razu podjechał do serwisu to nie było by tych Jego legendarnych już wywodów jaki to szajs MKIV :fcp18[/quote]

Witam, po tygodniowej nieobecności, ale troszkę się wyleniuchowałem pod palmami, :fcp2 a w tym czasie mojego Mondka wyprowadzono tak jak powinien wyglądać. tzn. jak wyżej pisałem zderzak jest bez wad lakierniczych i dorzucili chlapacze. Muszę powiedzieć że jest O.K. Zamieszczam zdjęcia jak się prezentuje chlapacz i jego mocowanie.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg DSC00721.JPG (91.4 KB, 491 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg DSC00720.JPG (75.7 KB, 482 wyświetleń)