View Single Post
Stary 14-02-2008, 08:34   #6
1olek
FORD|ZAWODOWIEC

Model: MKII Ghia / MKIII ZETEC
Silnik: 2.5 V6 / 1.8
Rocznik: 1997 / 2002
Domyślnie Re: Tempomat - montaż

Cytat:
Napisał Rafał A.(antek)
przekaźnik odcinajacy jak sadze jest do aut z TCS tylko, normalnie raczej nie wystepuje,
normalne, jak bym nie mial TCS to bym tego przekaznika na sile nie pchal Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Rafał A.(antek)
czujnik na pedal sprzegla jest nieco inny w wersji z tmpomatem, ale da sie to obejsc.
ten czujnik planuje obejsc

Cytat:
Napisał Rafał A.(antek)
Prawdopodobnie jeszcze potrzeba modl kontrolny pokazujacy kontrolke na desce (zgaduje, musial bym spojzec na schemat)
Tego w mondeo nie trzeba to juz jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wystarczy wlozyc zarowke w zegary Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Rafał A.(antek)
co wiecej z glowy mi ni c ni eprzychodzi, bo nie wiem ja jest rozwiazany sam tempomat, czy silnik el i linka czy podcisnienie i linka.
w mondeo jest linka z silniczkiem

Cytat:
Napisał Rafał A.(antek)
Reszta to tylko kable i wpiecie w odpowiednie miejsca. W mondeo nie robilem jeszcze, w scorpio kilkukrotnie.
dokladnie, mysle ze da sie zrobic bez wiekszych problemow Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.