Cytat:
Napisał Rafał A.(antek)
przekaźnik odcinajacy jak sadze jest do aut z TCS tylko, normalnie raczej nie wystepuje,
|
normalne, jak bym nie mial TCS to bym tego przekaznika na sile nie pchal
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał Rafał A.(antek)
czujnik na pedal sprzegla jest nieco inny w wersji z tmpomatem, ale da sie to obejsc.
|
ten czujnik planuje obejsc
Cytat:
Napisał Rafał A.(antek)
Prawdopodobnie jeszcze potrzeba modl kontrolny pokazujacy kontrolke na desce (zgaduje, musial bym spojzec na schemat)
|
Tego w mondeo nie trzeba to juz jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wystarczy wlozyc zarowke w zegary
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał Rafał A.(antek)
co wiecej z glowy mi ni c ni eprzychodzi, bo nie wiem ja jest rozwiazany sam tempomat, czy silnik el i linka czy podcisnienie i linka.
|
w mondeo jest linka z silniczkiem
Cytat:
Napisał Rafał A.(antek)
Reszta to tylko kable i wpiecie w odpowiednie miejsca. W mondeo nie robilem jeszcze, w scorpio kilkukrotnie.
|
dokladnie, mysle ze da sie zrobic bez wiekszych problemow