Re: mk IV - stylizacja forda mondeo
temat trochę podupadł, więc czas go trochę dźwignąć do góry i odświerzyć
1-pakiet stylizacyjny- koszt
dół przód 1100 zł
dół tył-1026 zł
listwy progowe- obie -1320 zł
do tego trzeba doliczyć koszt założenia i pomalowania ,hmmmm........
2- pojawiły się kierunki do lusterek zewnętrznych i pojawił się problem w 2 dwóch ASO stwierdzono brak możliwości podłączenia do samochodu już kupionego ponieważ nie jest przystosowana ani instalacja , ani nic wogóle,napiszę szczerze że dla mnie to bzdura, bo niby problemem jest podłączenie dwóch żaróweczek, że instalacja elektryczna wykryje jakiś dodatkowy pobór mocy i może to być zakwalifikowane jako błąd przez komputer nadzorujący, a ja się pytam, jak podłączę do gniazda zapalniczki z przodu i z tyłu 4 komórki do ładowania, komputer od nadmiaru poboru mocy odleci całkowicie :fcp9 :fcp16 .W dwóch kolejnych ASO nie robili takiej operacjii i nawet twierdzili że trzeba wymienić całe lusterka :fcp15 ,ale nie doszliśmy do sedna więc i pewnie tam okarze się że nie ma możliwości podłączenia
3- pojawiło się światełko w tunelu dla mnie, dzwoniłem do Krakowa, i pytałem się o spojler do sedana, powiedzieli że mają, jeden do sedana za 800 zł drugi za 700 zł do wersji 5d ,ale miły pan :fcp2 poprosił o numer telefonu bo chciał się dowiedzieć czy sprowadzi i na kiedy, więc może się okazać że nie ma- jak to w polsce :fcp27