Cytat:
|
Napisał azet
2- pojawiły się kierunki do lusterek zewnętrznych i pojawił się problem w 2 dwóch ASO stwierdzono brak możliwości podłączenia do samochodu już kupionego ponieważ nie jest przystosowana ani instalacja , ani nic wogóle,napiszę szczerze że dla mnie to bzdura, bo niby problemem jest podłączenie dwóch żaróweczek, że instalacja elektryczna wykryje jakiś dodatkowy pobór mocy i może to być zakwalifikowane jako błąd przez komputer nadzorujący, a ja się pytam, jak podłączę do gniazda zapalniczki z przodu i z tyłu 4 komórki do ładowania, komputer od nadmiaru poboru mocy odleci całkowicie :fcp9 :fcp16 .W dwóch kolejnych ASO nie robili takiej operacjii i nawet twierdzili że trzeba wymienić całe lusterka :fcp15 ,ale nie doszliśmy do sedna więc i pewnie tam okarze się że nie ma możliwości podłączenia
|
PAFFCIO mnie naprostował z tymi kierunkami, przyznaję się- nie znam się ,coś co wydawało się proste , może takie nie być, czyli. jeżeli komputer jest a raczej ta cała szyna CAN, zaprogramowana jest na x żarówek, to dodanie 2 , rozłoży komputer na części pierwsze, idąc dalej chciałem mieć takie same światełko podsufitowe jak wy macie, ale tam też są dodatkowe dwie żarówki czyli z tego także nici. hmmm to serwis nie potrafi , nie wiem- wymienić jakiegoś modułu ? zmienić program ? przez telefon odrazu mówili o utracie gwarancjii , to takie skomplikowane ? no a jeżeli ja chcę ? :fcp19,czyli pozostaje mi tylko stylizacja
Cytat:
|
Napisał PAFFCIO
oczywiście...jeżeli jest tak jak zakładam i Ty mówisz...to za niedługo foty będą i oczywiście dokładny pomiar, niezapomnę
|
:fcp26 :fcp29