Cytat:
|
Napisał PAFFCIO
Natomiast nikt z nas nie ma takiej możliwości by "wymusić" taką modyfikację na ASO, to jest ich dobra wola i straszenie sądem nie ma w takim przypadku żadnego sensu (choć wiem, że nie o taki przypadek TiM'owi chodziło.
|
No, nie o taki :fcp2
Wymuszać działanie na ASO możemy w ten sposób jedynie wtedy, gdy ASO uchyla się od doprowadzenia towaru do stanu używalności, stanu określonego w umowie kupna-sprzedaży, poprawnego działania, stanu właściwego dla danego towaru... (mniej więcej tak). Natomiast wszelkie przeróbki, dodatki i udogodnienia wykraczające poza standard, rzeczywiście wymagają możliwości i chęci działania ze strony ASO.
A chodziło mi o to, że ktoś w ASO, kto stwierdził że mogą dokonać jakiejś zmiany, ale tylko na wyraźne życzenie klienta i będzie to skutkowało utratą gwarancji najwyraźniej nie ma pojęcia czym się zajmuje i z czego żyje, nie mówiąc już o elementarnej znajomości prawa handlowego.
PAFFCIO: to tak kwoli wyjaśnienia i dopełnienia, co by nie było niedomówień. Nie mam żadnych uwag i potwierdzam wszystko co napisałeś. :fcp29
Myślę że wspólnie uda nam się znaleźć choć jeden warsztat, w którym będzie ktoś rozgarnięty i chętny do współpracy - w końcu z tego żyją (chyba, bo czasem mam wątpliwości) :fcp4