hmmm,(prawie robi wielką róznicę ) ,chyba załączałem zdjęcia wersjii australijskiej XR5, oczywiście na takich samych felgach co titanium S, na dole zdjęcie Titanium S, jeżeli chodzi o ścisłość, ( ktoś podał linka do stronki z titanium S więc zakładam że to to )te felgi fordowskie mają przetłoczenia,może tak się przyzwyczaiłem do tego , że czegoś mi brakuje w tych znalezionych Twoich.sam takie mam ( już troszeczkę zaczynam żałować, a jak PAFFCIO rzuci zdjęcie to pewnie całkowicie mnie zdołuje :fcp12 oj niedobry PAFFCIO,niedobry :fcp12 ),a wracając do tematu,no nie wiem , może będą dobrze wyglądać, ale tak jakoś mi nie podchodzą te gładkości,,może napatrzyłem się na dotychczasowy krój, jak narazie nie podobają mi się, może musiałbym się trochę "opatrzyć" z nimi ,nie są złe, więc jak Tobie się podobają kupuj i zakładaj, tym bardziej że jestem w mniejszości, , bo PAFFCIO Cię poparł,więc może to ja się mylę.Są poprostu gusta i guściki,świat byłby nudny gdy wszystkim jedno się podobało, a i może ktoś jeszcze rzuci werdykt na Twoją korzyść. :fcp26 :fcp29
ps. no chyba żebyś chciał moje, ( raczej nie bo Ty chcesz 18 ) bo właśnie zrobiłem sobie wizualizację i ostro sobie namieszałem :fcp15
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ps.ps. drobna zmiana