Temat: [Mondeo 2007-2014] Stylizacja nadwozia
View Single Post
Stary 04-03-2008, 09:44   #233
muaddib
ford::average

Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk.5
Silnik: 2.0 TDCi 180KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Re: [Mk 4] - stylizacja Mondeo

dzień dobry

witam znad porannej kawy ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

wracam do tematu migaczy w lusterkach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wędrując dziś do pracy obejrzałem nowego Focusa. Jak już ktoś tu pisał lusterka są identyczne za wyjątkiem kierunkowskazów we Foczce. Ale, ale .. moje Mondeo ma w lusterkach na miejscu kierunków zaślepki czarno-plastikowe. Czy ktoś próbował wymieniać te wkładki ? Ponoć kosztują jakie 120 zł / szt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko ten CAN mnie martwi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może mi się uda podjechać do Ford Partner dziś to się jeszcze dopytam - ale wszelkie info mile widziane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
muaddib jest offline   Odpowiedź z Cytatem