Re: [Mk4] Wymiana fabrycznych przednich tweeter'ów na JBL
muaddib, fabryczne wtyczki na nic się zdadzą bo w zwrotnicy są zaciski na śrubkę. Na razie podpinałem tylko tweeter więc odciąłem fabryczną wtyczkę tweeter'a z kilkoma cm kabla (może sie jeszcze przydać :fcp4) i podłączyłem na wejście zwrotnicy. Z nowego tweeter'ka wystaje kabel, który wpiąłem prosto do zwrotnicy.
Radio ma mnie kosztować tysiaka + koszty przesyłki, na razie czekam - jutro ma być wysłane. Gwarancji oczywiście nie ma, podobno zostało wyciągnięte bo ktoś zmieniał na navi ale człowiek nie wiedział z jakiej wersji wyposażeniowej (chodziło mi o to czy samochód miał bluetooth). Mam nadzieję, że jest w tym choć gram prawdy bo do kradzionego mam wyjątkową awersję. Nie słyszałem aby komuś zginęło 6000CD czy Sony ale znajomy z myjni opowiadał, że z 2 służbowych Mondków bodajże w Łodzi zniknęły navi.
ddqip, przymierzałeś się do tego radyjka na Allegro? :fcp1 Jeżeli tak to sorki...ja poluję juz od lipca zeszłego roku :fcp4