Re: [Mk4] Wymiana fabrycznych przednich tweeter'ów na JBL
Cytat:
|
Napisał keisim
Sony zamontowane - pierwsze odczucia pozytywne chociaż myślałem, że nieco bardziej mnie zaskoczy.
A bluetooth jednak nie siedzi w radiu :fcp5 (tak podejrzewałem od samego początku) - ASO kiedyś podało mi taką informację ale teraz się z niej wycofali.
|
keisim gratulacje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja poluję na radyjo - już mam nawet coś na oku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ile Ci zaśpiewali w ASO za montaż i programowanie ?? Jak się dowiedziałem z niemieckiego forum - ponoć należy radio skonfigurować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. za nic nie wiem o co biega - ale niech będzie. Czy jest tam opcja automatycznego podgłaśniania w czasie jazdy w zależności od prędkości ??
Aha i na Niemcach znalazłem też moduł CAN do dowolnego (??) radia Sony który robi za międzymordzie miedzy niefirmowym radiem a resztą autka. jak ktoś zainteresowany to odnajdę i wkleję linka. Koszt chyba 140 EUR.
|