Cytat:
|
Napisał damianoso
Problem rozwiązany - okazało się że bateria została źle włożona. Bateria w kluczyku była władowana + do dołu a - do góry. Kolega Darek123 miał taki sam problem jak jak i sobie dyskutowaliśmy/próbowaliśmy sobie pomóc. Darek123 rozwiązał problem przekładając + do góry a - do dołu. Dodam tylko że obudowa kluczyka wprowadza w błąd bo sugeruje że należy + dać do dołu.
Darek123 jeszcze raz dziekuje za pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
no własnie tu mam zapytanie mam 1 org kluczyk z otwieraniem zamykaniem drzwi i bagażnika no i jeden kluczyk duplikat. W instrukcij ( str.73) jest napisane że można duplikaty zakodować za pomocą dwóch kluczyków. jest to sekwencja 2 krotnego włożenia jednego i drugiego kluczyka do stacyjki po czym należy włożyć duplikat i sie zaprogramuje po ok 5 sec. Moje pytanko czy mogę zrobić (sprubować ) tą sekwencje 1 org kluczem ?? czy już pozamiatane i bez aso sie nie obejdzie żeby mieć 2 klucze ??