Re: nie działa przerywana praca wycieraczek
fajnie odkręciłem wyjąłem oba przekażniki ,żadnych uszkodzeń nie stwierdziłem cewka(przekaźnika) chodzi prawidłowo już od 9 voltów trzyma mocno ,ale przed awaria zauważyłem że tylna wycieraczka robiła dwa obroty a teraz gdy z regulatora poszedł dymek zatrzymuje sie w połowie a przednia robi tylko jeden obrót ,przekaźniki raczej są dobre albo obydwa są zrąbane ,a i jeszcze jedno pytanie zakładam halogeny na przód a nie ma przekaźnika czy bedą działały? , z tyłu są przekaźnika też nie ma i działają
Napisane: 27 marca 2008, o 22:38
wymieniłem nareszcie pająka ,faktycznie dwa torxy w obudowie jeden krzyżak mocujący pająka i już tylko nie wiem dlaczego zaczął trąbić essi przy wyjmowaniu pająka a le wyjąłem bezpiecznik ,wycieraczki działają bez zarzutu ,DZIĘKI WSZYSTKIM ZA RADY !
Napisane: 16 kwietnia 2008, o 08:47
panowie wracamy do tematu znowu poszedł dymek z pokrętła czasowego ,zanim założe kolejny chciałbym wiedzieć co sprawdzić żeby następny się nie skopcił .Stało się to podczas jazdy na 6 prędkości wycieraczki po machnięciu zadymiło się i koniec .Co mam sprawdzić żeby uniknąć kolejnego spalenia
|