Hmmm a masz wyświetlane komunikaty o otwartych drzwiach czy temperaturze i przymrozkach, czy tylko lampki a np migacze ustawiasz na ślepo???
Chyba nikt do końca nie wie co w tym kompie jest. W salonie mówili mi że komp to tylko spalanie chwilowe. Jak zadałem pytanie o centrum komunikatów to też je przypisali do kompa. A może WojtekP wcale nie ma założonego komputera i dlatego nie ma spalania chwilowego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Ale bajzel
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co ma komp w mondeo???
Zawsze się zastanawiałem dlaczego do samochodu podniesionego o 7 cm oferuje się zestaw do jego obniżenia o 3 cm za 3000 PLN
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No chyba ze komuś bardziej podoba sie twarz Fusiona i nie chce korzystać z jego uterenowienia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ech jak wy wytrzymywaliscie czas pomiędzy złożeniem zamówienia a odbiorem samochodu