Temat: [Mondeo 2007-2014] Stylizacja nadwozia
View Single Post
Stary 06-04-2008, 20:33   #393
PAFFCIO
ford::professional

Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2019
Domyślnie Re: [Mk 4] - stylizacja Mondeo

Cytat:
Napisał MichalBT
Cytat:
ja pierdaczę ale zajebiaszczy
...i choć na zdjęciach jest hatch back, to ja się pytam: KIEDY ten pakiet będzie w Polsce dla sedana?!?!?
Ten pakiet jest już dostępny w Polsce- jeżeli tylko zdecydujesz się wydać 7.000PLN. Jedyną różnicą będzie to, że nie będziesz miał chromowanego wydechu.
takiego pakietu do Titanium 2.0 TDCi sedan NIE MA w Polsce a jest np u Angoli -> vide str.4 :fcp13
Prezentowany na tych (i innych zdjęciach) pakiet jest do wersji ST (2 końcówki wydechu) w dodatku hatchback. Jak słusznie zauważył mark54 widać przy zdjęciu tyłu, że to klapa nie bagażnik :fcp12
Poza tym, zadawane nie tylko przeze mnie pytanie do ASO potwierdza tezę, że na dziś nie ma pakietu do sedana. Ani przód, ani tył wg magików z ASO nie pasuje do wersji 4 drzwiowej :fcp5
Twoja "wycena" również jest nieco wygórowana, bo wg cenników forda (o których pisali koledzy na wcześniejszych stronach, tak koło 6 ,tego postu) maksymalnie w 5 tysiącach dałoby się zmieścić...
warto Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

tak czy siak, czekam na wersję do mojego mondziaka :fcp16