View Single Post
Stary 20-04-2008, 12:37   #8
kokoSpoko
ford::average

Domyślnie Re: !!Uwaga na oszustwa!!

ja miałem identyczny przypadek z telefonem komórkowym wystawiłem na allegro dość dobrą nokie, i pewnego dnia ktoś po angielsku napisał że jest bardzo zainteresowany moją aukcją itp... i że może zapłacić nawet 400 dolars Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no to odpisałem czy aby na pewno nic się nie pomyliło... i co się okazało tak jak kolega wyżej pisał. Osoba napisała mi żebym wysłał specjalną firma kurierską (Pocztex) i po nadaniu paczki miałem tej osobie wysłać numer nadania a ta osoba go ma sprawdzić itp... i pójść do banku ( central bank of america ) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i wtedy ten jej bank niby po sprawdzeniu numeru nadania miał przelać mi pieniądze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. śmieszne...

P.S. ciekawe ile takich :" personal cars " jeszcze se zawiózł do angli i opłaca taxes na nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jego kieszeń raczej nie przetrzymała by długo.... no chociaż jak rok był w niemczech to się dorobił Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.