View Single Post
Stary 23-04-2008, 10:51   #9
mad_luk
ford::beginner

Domyślnie Re: wymiana dowodu

kiedys policjant chciał mi zabrać dowód od innego samochodu bo miałem w nim wpisany HAK a tak naprawde już go nie było gdyz podczas naprawy podlogi został zdemontowany. policjant powiedział że dokumentacja nie zgadza sie ze stanem faktycznym pojazdu i trzeba to bedzie wyjasniac.. sprawdzal tez czy mam instalacje gazowa w dowodzie i w samochodzie. na szczescie odpuscil tylko kazal mi te informacje w dowodzie poprawic. nie wiem czy tylko straszyl czy poprostu mial dobry dzien Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. bylem w WK i od razu po przednstawieniu mojego problemu z brakującym wpisem babka nie sprawdzając nic w swoich papierkach wpisała mi na maszynie zaraz obok pieczatki GAZ - LPG Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sam sobie to mogłem zrobic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mad_luk jest offline   Odpowiedź z Cytatem