Witam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - wiec tak ...
Mam prośbę czy mógłby ktoś mi poradzić jakie nakrętki do alu kupić
BARDZO PROSZĘ O RADY ! :fcp20 mam ( felgi Technomagnesio- 16 c :fcp2 - roz. 4x108 , ET 37.nie wiem jaka piasta osadzzenia ale na oko wchodzi i luzu nie ma wiec mysle ze ok <mozna to jakoś sprawdzić domowym sposobbem?? ) mi szpilki na styk łapią tzn. gwint na cała nakrętkę starcza tą do stalowych felg < bo jedno koło patrzał>.
felgi nie są orginalne do forda !wiec problem jakie nakrętki ?? na allegro sa 2 typy te ruchome i stałe i jaki rozmiar ?? te m12 , 1,5 . czy inne ?? te kryte czy przelotowe ??
http://moto.allegro.pl/search.php?strin ... &country=1
Z kasa jak zwykle problem a felgi tez kosztowały :fcp5 , więc nie chce kupic złych a niedejboze rozwalić felgi :546: !! POMÓŻCIE !! PROSZĘ !!
CZEKAM :fcp4 na opinie speców :fcp26 Wiosna idzie trza je założyc . a moze ktoś wie gdzie w okolicach konin Turek można tanio je kupić ?? pomijając allegro .
A i jeszcze jedno :fcp4 tak przy okazji pytam czy nieznacie z tych okolic dobrego mechanika ?? do ford :fcp4 chcę alarm założyc , chip , i biegi zrobić bo coś szwankują a i obbroty silnika tez jakby nie palił nieraz na 1 tłok czy coś ;p jak przegazuję konkret to jest ok. ładnie pracuje.( jak mieliście taki problem proszę napiszcie co robić ) dzięki
i moze spytam sie zawczasu czy wam tez ford dużo pali ?? mi pali ok 9-10 l na 100, (1.6 16v ) czy z chipem będzie jeszcze więcej palił ?? :fcp3 :fcp3
A i jak cofam to puka coś na wstecznym :566: jakby przegub przepuszczał lub coś :566: nie wiem , moze ktoś wie do przodu nic ładnie sie kólka kręcą;p.
WIOSENNE REMONTY robię prosze o wyrozumiałość !!! :fcp4 !!! przepraszam jak coś źle wstawił !
ja tylko biore sie za remont ;p