Temat: [Mondeo 2000-2007] Olej silnikowy ale jaki
View Single Post
Stary 24-04-2008, 01:39   #93
tomiscorpio
Zablokowany

Model: fs
Silnik: 1998
Rocznik: 95
Domyślnie Re: [Mk3] Olej silnikowy ale jaki

Co do tych olej oleje :fcp2 to jasne ze firmy takie ktore sa w sportach i sa znane z dobrych produktow i kosztuja to ok ,

Sobie mozna pisac co sie chce ale mobil w polsce to bagno reklamowane i nic wiecej , moze nie bagno ale normalny olej ktory niczym sie nei rozni albo nawet jest gorszy.

Dlatego ja sobie wlalem olej producenta ktory glownie sprzedaje oleje w olisci setki tysiecy litrow , w bekach i nie musi walic co przerwe reklame w tv jak mobil lub castrol. Sama reklama w tv to droga sprawa , jeszcze kuzaj do tego i kto za to zaplaci? klienci...

A co do hamulcow to sie zgodze ze srebnastrzala ze takie cos co masz zamontowane to sie moze sprawdzac bardzo OK i warte ceny. Masz dobry produkt za cene i powiedz mi ile razy widziales reklame tego w tv?? chyba ani razu :fcp1 tylko o to mi chodzi.

Mi tam akurat seryjne hamulce wystarczaja ,pewnei gdybym mial tyle kasy kupilbym sobie cos bardziej wyczynowego ale jest jak jest , dlatego wole kupic nowe i wrazie W zmienic , a nie jak niektorzy wydadza wszystkie oszczednosci i potem kupuja uzywane tarcze albo toczą je po kilka razy.

Pozdrawiam
tomiscorpio jest offline   Odpowiedź z Cytatem