View Single Post
Stary 25-04-2008, 07:07   #30
azet
ford::professional

Model: mondeo mk IV
Silnik: 1,6
Rocznik: mikołaj '07
Domyślnie Re: [MKIV] 1.8 TDCi - po 20.000 km i 4 miesiące

panowei bez nerwów nic na siłę, Paffcio-wcale nie zmuszam i nie ma takiej potzreby byś rozbierał,ale byłoby miło, bo i trening byś miał do wymiany tweeterów, ale nic na siłę, ja już rozebrałem tapicerkę i nie raz, i już zamontowałem roletę, tylko że ona jest równoległe do tapicerki , i kompletnie nie wiem jak będzie sięzachowywac przy górze okna, a jeżeli wytnęją pod górę okna to znowu nie będzie pasować do dołu, :fcp19 ,no mam taki mętlik w głowie że zgłupiałem.mogłem jużwycinać otwory ,ale jak nic z tego mi nie wyjdzie to nie będę psuł tapicerki :fcp8

nie wiem jak to będzie się zwijać przy nierównoległych powierzchniach -góra - dół, i dlatego dobrze by było zobaczyćjak to wygląda fabrycznie, albo chociarz dobrze okukać bez sciągania tapicerki, ale czy się uda ??

zamocowana roleta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

prawe mocowanie rolety-oryginalne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

lewe mocowanie - oryginalne,już lekko przerobione przezemnie bez zbytniej ingerencji z mojej strony

zrobione mocowanie rolet i już zamocowana roleta -prawa strona

i mocowanie lewe ,także bez zbytniego niszczenia wnętrza tapicerki- taki adam słodowy we wczesnym stadium, ale wisiała i się kręciła