Cytat:
|
Napisał ADS
Mogę Cię pocieszyć kolejnym zdjęciem .
To jest na pewni TDCi Sam robiłem.
|
Ok, to widać, że hatchback (zarys wycieraczki na klapie) i TDCi (oznaczenie) ze zdjęcia nie wynika jednak co jest pod maską z przodu :fcp12
Nie sądzę by było tam 1,8 czy 2,0 a raczej ten największy silniczek, poza tym nie wiem czy widzieliście Mondziaka od spodu... zmiana istniejącego wydechu na podwójny wydaje mi się być dość trudna (wymagałaby IMHO sporych zmian pod spodem) i chyba takie rozwiązanie jest grą nie wartą świeczki...no chyba że 2 RURY z tyłu to coś co koniecznie trzeba mieć :fcp2
Swoją drogą widziałem wczoraj stuningowaną Octavię dizelka właśnie na 2 rurki... ale chyba była to wersja minimalistyczna bo kopcił z lewej (czyli chyba oryginalnej) a prawa była na sztukę.. wyglądało to żenująco zwłaszcza, że lewa była już okopcona na czarno a prawa błyszczała jak psu jaj..a na Wielkanoc :fcp2
Po co więc takie kombinacje skoro istniejący pakiet fajniutko wygląda nawet z 1??
No ale to, jak wszystko przy stylizacji jest kwestią gustu...
Mam nadzieję, że Szanowni forumowicze, załatwiając bajery w Chinach będą tak mili i dadzą znać jak coś się wykluje...
Ja deklaruję chęć w zakresie piórka na tył do sedana no i oczywiście tylnych, LED'owych lamp zespolonych do niego :fcp29